Avonturen met de CUX12

Ik wil met jou wel avonturen beleven

CUX12 vissend
De CUX12 vissend op garnalen

Dat is al sinds 1995 wat wij delen. Samen avondturen beleven. Dat deden we. En dat doen we nog steeds.
Ons nieuwste avontuur is de CUX 12, een voormalige garnalenkotter uit Duitsland. Een schip met een geschiedenis, een schip dat wij een nieuwe toekomst gaan geven en waar wij onze toekomst in zien.

Na een maandenlange zoektocht over het Internet en langs havens in Nederland kopen wij de CUX12. Een boot nagenoeg in originele staat. Alleen de grote mast en de apparatuur op dek is verwijderd.

Ons doel?

We gaan de CUX12 opknappen en ombouwen tot zeilende woning.
Op dit weblog kun je ons avontuur volgen.

Hoe zit dit weblog in elkaar?

Dit weblog heeft een menu aan de top van de pagina. Dit menu leidt je naar een aantal ‘kernpagina’s’ waar je de geschiedenis van de CUX12 beschreven vindt, hoe we het project aanpakken (faseren), welke kosten we maken (opsomming) en wat onze drijfveren zijn.

Boven de berichten vind je het categorie menu. Alles wat we doen, beleven en meemaken beschrijven we in blogberichten en die berichten brengen we onder in verschillende categorieën zoals De Machinekamer, Het Dek, De Elektra etc.

Wil je meer weten over dit project dan kijk je op de pagina’s van het bovenste menu, wil je weten hoe we bijvoorbeeld de machinekamer hebben aangepakt neem dan een kijkje in de categorie ‘Machinekamer’.  Uiteraard kun je ook gewoon door de blogberichten bladeren, deze staan in chronologische volgorde.

Veel leesplezier!

About Berend Quest

'Als Berend Quest de wereld zou begrijpen, dan pas had ik een rotleven' | Blogt & Schrijft | Kookt maaltijden en soms van woede | Heeft hart, dat klopt